HOTEL EN HERBERG  RESTAURANT
 
Hotel 
Dit klein traditioneel hotel beschikt over een excellent restaurant en een brasserie.Zijn kamersbeschikken ook over eigen balcons en perfekte badkamers voor aangename ontspannings momenten.
Het hotel Val de la Cascade bevind zich midden een magnifieke natuur en biedt U een rustig kader in het hart van de Ardennene. U zal uw dag vrolijk kunnen aanvangen dank zij het overvloedig buffet voor het ontbijt.
Bij mooi weer, is het hotelterras, bij de Ambleve, een wonderbare plek om zich te ontspannen en te genieten avn een drankje. Het restaurant, met zijn authentieke brasserie, serveert een smaakvolle keuken, forellen en wild.
Het huis ligt op amper 15 km van Spa en zijn minerale brionnen en op  20 kilomètres van de omloop van Spa-Francorchamps  Bij het hotel Val de la Cascade, hebt U ook de mogelijkheid het meer van Coo te ontdekken, ideaal om te fietsen of te wandelen.


In 50 jaar,
is er water door de bruggen gevloeid...

Het is in1960 dat Georges Philippe, zoon van Louis en kleinzoon van Pierre-Joseph een eethuis lanceerde. Allen uit Coo, evenals onze vriend Philippe Constant die aan Coo trouw gebleven is.
Verankerd in zijn geboortedorp, kreeg hij de sleutels van Val uit de handen van zijn vader Jean-Marie en zijn moeder Colette, kleurrijk personnage van het dorp. Philippe moet trouwens in niets onderdoen voor zijn moeder…


 

 ENIGE WOORDEN GESCHIEDENIS
 HOTEL
 RESTAURANT
BRASSERIE
 TERRAS
 EEN WEEK-END
PROMOTIE KERSTMIS
PROMOTIE NIEUW JAAR
 MID-WEEK
HET CHALET
  Val de la Cascade
Petit-Coo, 1 - 4970 STAVELOT

Tel.: 0032(0)80/68.40.78
Fax : 0032(0)80/68.49.80
E-mail : info@valdelacascade.be